dinsdag 1 juni 2010

HAPPY SOCKS by WONG WONGHappy Socks lanceert ‘Happy Socks by WONG WONG’.

In samenwerking met designer Stephen Wong van het NY design collective WONG WONG introduceert het hippe sokkenlabel een exclusieve sportlijn geïnspireerd op de aankomende Wereld Kampioenschappen voetbal te Zuid‐Afrika.
Happy Socks by WONG WONG brengt met de nieuwe lijn een eerbetoon aan acht landen die tijdens het komende WK voetbal prominent aanwezig zullen zijn; Argentinië, Brazilië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië en Zuid‐Afrika. Zes van deze landen mochten al eerder de titel ‘Wereldkampioen’ dragen, met geborduurde sterren op de sokken wordt het aantal wereldtitels per land op de sokken aangeven.
De samenwerking met diverse kunstenaars en andere modemerken is onderdeel van het succesvolle Happy Socks concept.Stephen Wong heeft zijn sporen in de modewereld verdient als creatief directeur van Helmut Lang Studio’s, sinds 2007 werkt hij onder de naam WONG WONG aan bijzondere designprojecten.
Met de nieuwe collectie Happy Socks by WONG WONG versmelten de twee merken fashion, voetbal en design tot één
uniek product, precies op tijd voor het aankomende Wereld Kampioenschap voetbal in Zuid‐Afrika.Get your Happy Socks at NR9 or at www.happysocks.nl

Geen opmerkingen: